Es necessiten voluntaris per un espectacle de carrer

Tens ganes de provar què és participar en un ESPECTACLE DE CARRER?

Fan falta entre 5 i 10 voluntaris/àries, a partir de 16 anys – i fins l’edat que es vulgui-, que tinguin ganes de provar què tal és això de fer un espectacle de carrer de “marcianus. L’espectacle és ASTEROID, una presentació prèvia que la companyia CAMPI QUI PUGUI  farà de l’espectacle, el dissabte 28 de juliol per la Festa Major de Torelló, i que estrenaran oficialment a la Fira de Teatre de Tàrrega el setembre vinent.

Es farà l’assaig/taller de preparació el mateix dissabte 28 al matí, i el conduirà en Toti Toronell, un dels grans creadors escènics del país, amb espectacles i instal·lacions que han triomfat per tot el món, a més de ser un magnífic pallasso.

La participació d’aquests voluntaris/àries a l’espectacle tindrà una durada de 15 minuts aproximadament i tothom anirà cobert de la cara i no se’ls reconeixerà, realitzant un joc de formes, un joc de grup.

Si t’interessa participar envia’ns la teva confirmació, amb nom, cognoms i edat, a l’adreça cultura@ajtorello.cat, indicant a l’assumpte “participar a ASTEROID”.