Nota de l’Ajuntament als veïns

      Comments Off on Nota de l’Ajuntament als veïns

L’Ajuntament de Torelló envia una nota als veïns més afectats per la Festa Major d’enguany, aquells que viuen a les proximitats dels jardins Vicenç Pujol, on tindran lloc la gran majoria dels actes de la festa:

Benvolguts/es,

S’acosta la Festa Major, amb tota una colla d’actes que, malgrat la situació actual, volen portar a la ciutadania un missatge de calma i responsabilitat. Serà una Festa Major atípica, diferent, marcada per les mesures de precaució i seguretat que cal que seguim.

I un dels espais centrals de la festa seran els jardins Vicenç Pujol que, per les seves dimensions, poden garantir assistir als actes respectant la imprescindible distància de seguretat i on es pot controlar millor l’aforament que en altres espais.

Som conscients que en aquest veïnat augmentarà la circulació, tant de vehicles com de vianants, especialment a les hores que es facin les activitats. Per això, us volem demanar paciència i comprensió. Per la nostra part, ens comprometem a fer respectar els horaris i a adoptar les mesures per assegurar el descans nocturn.

Bona Festa Major.