Gemma Humet

Diumenge 25 de juliol · 20.30 h
Jardins Vicenç Pujol

Presenta el seu nou treball, Màtria

Diumenge 25 de juliol 20.30 h Jardins Vicenç Pujol

Gemma Humet és una de les veus amb més llum i personalitat del panorama català actual. És una de les artistes que més clarament ha impregnat la seva obra amb l’essència de la cançó d’autor i protesta que tants bons fruits ha donat als Països Catalans al llarg de les darreres dècades.

Ja sigui com a solista, amb dos discs editats per Satélite K (Si canto enrere al 2015, produït per Pau Figueres i Encara, al 2017, produït per Carles “Campi” Campón) o acompanyant la mítica guitarra de Toti Soler amb un disc conjunt titulat Petita Festa (Satélite K, 2018), Gemma Humet ha demostrat ser una de les veus més compromeses i versàtils dels últims temps recollint premis com, per exemple, el Premi Enderrock del públic a millor disc de Cançó d’Autor de l’any 2015, col·laborant en més de 30 gravacions i discos i recorrent el país fent concerts arreu de la nostra geografia i diferents països d’Europa (França, Suïssa, Bèlgica,…)  Ha cantat, a més a més, al costat i en col·laboració amb artistes de la talla de Joan Manuel Serrat, Lluís Llach o Kepa Junkera.

Presenta el seu nou disc  que porta per nom “Màtria” i, ha estat produït per Jordi Casadesús (La iaia, Núria Graham, Càntut…). Consta de 10 cançons pensades en clau feminista i comptarà amb un so renovat i modern que barreja la caixa de ritmes i els sintetitzadors amb les melodies d’aires mediterranis i la càlida veu de la Gemma.

L’últim disc, “Màtria” té Premi Enderrock  a millor Disc de Cançó d’Autor 2020.