Guillem Roma

      No Comments on Guillem Roma

La constant i la variable

Diumenge 2 d’agost 21:00 h Jardins Vicenç Pujol

La constant i la variable: Les cançons tenen vida, neixen, creixen, es reprodueixen, però no moren. Aquesta vida la trobem explorant l’ADN de les cançons, transformant-les i buscant que hi ha constant i variable en aquesta vida plena de canvis.

Riquesa musical, cançons amb personalitat pròpia i creativitat és el que desprèn la música de Guillem Roma, al que alguns han anomenat el “Beirut català” i han comparat la seva música amb referents com Jorge Drexler o Caetano Veloso. Una proposta fresca, original i que fuig d’etiquetes i formules estandaritzades. El músic osonenc no parat d’escampar l’optimisme i la màgia de la seva música amb una energia personal i propera que l’ha consolidat com un dels artistes emergents i més original del moment. Un món de sonoritats que viatgen per influències que uneixen les tradicions llatinoamericanes amb colors mediterranis o els ritmes balcànics d’una manera natural i espontània. Una experiència per deixar-se portar pels sons i la màgia d’aquest món i més enllà!

En els seus viatges i durant els anys que en Guillem Roma va viure a Cuba i a Mèxic va descobrir una manera de viure i entendre la música que s’ha filtrat en les seves cançons, en la manera de fer música i de compartir-la en els seus directes. La música com una cosa viva, vital i que va molt més enllà del que passa a l’escenari o es que queda gravada en un disc. Així podem trobar aquesta essència popular destil·lada en la música i els concert de l’artista osonenc, que amb elegància i saber fer, transmet aquesta força de la música que ens fa cantar i ballar, aquesta música que es comparteix amb els que hi ha al voltant dalt i baix de l’escenari, una música que es fa entre tots, siguin músics o no, una música que no només transmet, sinó que transforma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.