Una Festa Major excepcional

Aquesta ha estat sens dubte, una Festa Major excepcional, això no se li escapa a ningú. La pandèmia de la Covid-19, que ens confinava a mitjans del passat mes de març, va obligar a prendre mesures, a tots nivells, per evitar la propagació del virus, que a dia d’avui resisteix, encara que en menor incidència.

Amb tot, però, la Festa Major de Torelló ha sigut una realitat i l’hem pogut celebrar de la millor manera que hem sabut, adaptant-nos a les circumstàncies. En aquest sentit, hem vist com la gran majoria dels actes passaven a celebrar-se en un únic espai, els Jardins Vicenç Pujol, on hem estat molt bé. Per altra banda, moltes activitats ha calgut modificar-les i algunes, poques, anul·lar-les per no poder garantir les mesures de seguretat. Així per exemple, els concerts els hem gaudit asseguts, els dansaires han ballat dalt de l’escenari, el correfoc ha sigut estàtic, hem pescat la lluna i ho hem celebrat des dels jardins.

El més important és que tot això ha sigut possible gràcies a l’aposta de l’Ajuntament de Torelló i la implicació de les entitats que han participat en l’organització d’activitats: Deixebles de Sant Feliu (molt especialment), Agrupació Sardanista Torelló, Grup Xarxa de Torelló, Colla Gegantera i Grallera de Torelló, Agrupació Fotogràfica Torelló, Diables del Ges, Dansaires de la Vall del Ges, Esbart dansaire Els Trolls, Associació d’Estudis Torellonencs, Museu de la Torneria, Valltucada.

MOLTES GRÀCIES A TOTES!!

Gràcies també a la població de Torelló per la seva confiança, per posar-nos-ho fàcil i per acompanyar-nos tots aquests dies.

El millor poble del món, amb la millor Festa Major del món, és Torelló! 🙂