Nota de l’Ajuntament als veïns

L’Ajuntament de Torelló envia una nota als veïns més afectats per la Festa Major d’enguany, aquells que viuen a les proximitats dels jardins Vicenç Pujol, on tindran lloc la gran majoria dels actes de la festa:

Benvolguts/es,

S’acosta la Festa Major, amb tota una colla d’actes que, malgrat la situació actual, volen portar a la ciutadania un missatge de calma i responsabilitat. Serà una Festa Major atípica, diferent, marcada per les mesures de precaució i seguretat que cal que seguim.

I un dels espais centrals de la festa seran els jardins Vicenç Pujol que, per les seves dimensions, poden garantir assistir als actes respectant la imprescindible distància de seguretat i on es pot controlar millor l’aforament que en altres espais.

Som conscients que en aquest veïnat augmentarà la circulació, tant de vehicles com de vianants, especialment a les hores que es facin les activitats. Per això, us volem demanar paciència i comprensió. Per la nostra part, ens comprometem a fer respectar els horaris i a adoptar les mesures per assegurar el descans nocturn.

Bona Festa Major.