Jet Lag

Diumenge 25 de juliol · 19.30 h
Plaça de la Vila

De la companyia Iluya

Diumenge 25 de juliol 19.30 h Plaça de la Vila

Has sofert alguna vegada de Jet Lag? Doncs imagina’t si formes part d’una tripulació que viatja sense parar i sense temps per reestructurar el seu rellotge intern. No saber en quin país estàs, en quin horari vius o quina és la teva pròxima destinació pot ser un problema si ets responsable de gestionar el següent vol. Doncs amb aquest dia a dia sembla que treballa el personal d’ILUYA AIRLINES. Com? El teu següent vol és amb aquesta companyia? Prepara’t llavors per trobar-te amb qualsevol imprevist.

Aquesta proposta amb quatre intèrprets i una escala, es concep com un espectacle de carrer de 180º on la improvisació és el seu ingredient clau. Amb un ritme trepidant i un humor absurd, aquesta tripulació arriba tard al pròxim vol. En arribar a la pista d’aterratge, enmig d’una plaça o carrer,
descobreixen que només està l’escala per a accedir a l’avió però no hi ha rastre de l’aeronau. A partir de l’espera i la confusió, descobrirem aquests personatges, entrarem a les seves vides i esbrinarem com és realment la vida d’aquesta tripulació.

Un espectacle de 45 minuts aproximadament de duració i considerat sense text on espontàniament es parlarà en diferents idiomes com si es tractés d’una veritable tripulació.

Direcció: Sergi Ots.
Vestuari: Marcel Bofill i Naho Maeshima.
Intèrprets: Adrià Ardila, Emma Bassas, Borja Nieto i Cristina Solé.
Disseny escala: Adrià Pinar
Construcció escala: Carles Piera.
Regidoria: Clàudia Sáez.
Producció: Iluya.
Col·labora: Festival El Ganxo Sant Feliu de Codines, Festival de Pallasses del Circ Cric, ICEC.