Trenzadas

Diumenge 1 d’agost · 21 h
Plaça de la Vila

A càrrec de Cia. Trenzadas

Dumenge 1 d’agost 21 h Plaça de la Vila

“Què hauria estat de les dones en el patriarcat sense l’entramat de dones al voltant, al costat, darrere d’una, endavant, guiant el camí, aguantant juntes. Què seria de nosaltres sense les nostres amigues? Què seria de les dones sense l’amor de les dones?”
– Marcela Lagarde

La trobada, la confiança, la fragilitat, la sororitat i una nova força que neix de la cooperació, de trenar-se les unes amb les altres.

TRENZADAS és un espectacle de circ per a tots els públics i representable tant a l’exterior com a l’interior.

Amb TRENZADAS vam participar del viatge de tres dones cap al descobriment de l’enorme poder de la sororitat, que els permetrà sobrepassar qualsevol límit i superar qualsevol impediment que la vida els posi al davant.

Amb humor i poesia, TRENZADAS ens presenta tres dones fortes, tres dones de circ que es donen suport les unes a les altres per anar més enllà de si mateixes, allà on no hi ha ni por ni judici, on podem ser fidels a nosaltres i sorprendre’ns d’un salt al buit com d’un joc de nenes, on puc volar si tu em llances al cel i on l’equilibri més fràgil és possible, si estem trenades.

En un espai habitat per pocs objectes, que podrien ser estranyes joguines de nenes, apareixen tres dones solitàries. Cadascuna atrapada en la seva obsessió, es troben i es descobreixen a poc a poc, aprenent a confiar les unes en les altres.

 

El desafiament de la gravetat, mostrar la part més íntima de si, deixar-se portar per la bogeria o el joc salvatge: tot és possible si estem juntes.

TRENZADAS és un homenatge a la sororitat, a la cooperació i al valor de la col·lectivitat com a força que mou el món.

Proposta artística:
Domingo Belaire
Sofia Demicheli
Veronica Capazzoli
Linda de Berardinis

Direcció:
Piero Steiner

Producció:
23 Arts Brothers Projections

Mirada Externa:
Jordi Fàbregas